Karikaturist


 

Bezano's ARTtainment overschrijdt de grenzen van het conventionele karikatuurtekenen. Zijn tekenshow met satirisc -komische verrassingen is een onvergetelijke belevenis. Bezano slaagt erin de toeschouwers op een boeiende, amusante en soms ook prikkelende wijze bij zijn wervelende show te betrekken en spontane reacties te ontlokken.

Als karikaturist met een uitgesproken individuele stijl boekt hij dan ook al meer dan 25 jaar in vele landen groot succes. Met gevoel voor humor en met een bijzonder opmerkingsvermogen tekent Bezano een zeer karaktervolle karikatuur die méér laat zien dan alleen een grappige tekening.

Bezano is een professionele kunstenaar van internationale allure. Na zijn opleiding aan de Kunstacademie heeft hij zich onder meer gericht op het vrij schilderwerk. Heel opmerkelijk is zijn aangeboren talent voor het karikatuurtekenen.

Met zijn "Standing up" manier van tekenen, in artistieke outfit, begeeft Bezano zich met schildersezel en magische tekenpen tussen het publiek. Zo kan hij in spontane sfeer zijn modellen zoeken en tekenen zonder dat ze echt hoeven te poseren.

Het is facinerend om te zien hoe snel hij met zijn karikaturale fantasie het gezicht kan veranderen. Des te verrassender is aan het eind van de tekening de frappante gelijkenis met het model. Er ontstaat een klein kunstwerk, het spiegelbeeld van een persoonlijkheid. Zijn authentieke karikaturen zijn van blijvende waarde. Ze zijn een tastbare herinnering en een orgineel geschenk.WERKWIJZE:
"Standing up" mobiel tekenen met schildersezel tussen het publiek of vaste plaats met eigen decor. Snelle "en face" karikatuur in ca. 5 tot 10 minuten. Spontaan tekenen: model hoeft niet stil te zitten.

MATERIAAL
Standaard papier formaat 50 x 35 cm. zwart/wit, tekenkrijt.

EXTRA'S
Bijv. bedrijfslogo, tekst op papier, feestelijke verpakking

ATELIERSWERK
Individuele opdrachten, karikaturen van model of foto, verschillende formaten en technieken, illustraties.

GALERIES
"Direct art action" karikatuur exposities

U bent geïnteresseerd geraakt door de karikaturist die wij op deze website tonen dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0485-51 95 89 of bij geen gehoor op: 06-51 62 60 32. Of per E-mail: info@kunsthandel-gennep.nl