Informatie


Algemene informatie over Kunsthandel Gennep:

Kunsthandel Gennep staat voor Kunst met een hoofdletter K! In onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burgemeester Gilissenweg 57 te Gennep exposeren wij met diverse kunstwerken van zowel nationale als lokale kunstenaars. Zo kunnen wij u ondere andere werk aanbieden van Pierre Alechinsky, Karel Appel, Corneille, Theo Wolvecamp, Eugène Brands, Mogens Balle, Peter Diem, Herman Brood, Clemens Briels, Pat Andrea, Peter Hermans, Paul Megens, Thijs Heijnen, Elsbeth Roest, Ans Rijkers, Jocke Overwater, Marina Kulik, Erlinde Stephanus, Marianne Schellekens, Jan Teunissen, Roos Hobé, Mieke Vesters, Maia Siradze, Inez van Lingen, Djieny Francois, Martien Nuijen, Michael A. Aiello e.a.!

Kunsthandel Gennep werkt met verschillende kunstenaars, welke een ruime collectie aan kunstwerken maken en al hebben gemaakt. Deze kunstwerken zijn te koop en een aantal zijn tevens te huur. Kunsthandel Gennep biedt u een legio aan verschillende kunstwerken, voornamelijk schilderijen, die in uw woon- c.q. werkomgeving een imposante sfeer creëren.

De kunstwerken hebben verschillende onderwerpen en zijn gemaakt door middel van verschillende schildertechnieken. Hierdoor hebben zij ieder een eigen en unieke uitstraling.

De kunstwerken zijn te huur vanaf € 16,25 per maand (inclusief BTW, exclusief bezorgingskosten). Daarnaast bestaat de mogelijkheid om al vanaf € 65,00 een kunstwerk aan te schaffen inclusief BTW. U kunt bij aankoop eventueel gebruik maken van een leaseconstructie.

Bij verhuur geldt een minimale periode van 1 jaar. Tijdens dit jaar krijgt u de mogelijkheid om 1 keer te wisselen van kunstwerk. Wanneer er van te voren afspraken zijn gemaakt bestaat er ook de mogelijkheid om de kunstwerken vaker te wisselen. Tevens heeft u als huurder het eerste kooprecht op het door u gehuurde kunstwerk.

Ook bieden wij de mogelijkheid, om op verzoek, schilderijen te laten maken. Deze kunstwerken kunnen door uw eigen smaak en de kunstenaars inspiratie tot een, voor u ideaal, kunstwerk worden gesmeed. Dit zal uw woon- c.q. werkomgeving nét een extra stimulans geven, zodat u zich er nóg beter thuis voelt! Tevens kunnen wij ook een optreden van een karikaturist verzorgen!

Om u een indruk te geven van wat Kunsthandel Gennep te bieden heeft, verwijzen wij u graag naar de rubriek “galerie” op deze website. In deze galerie worden regelmatig nieuwe werken geplaatst.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0485-51 95 89, bij geen gehoor 06-51 62 60 32. U kunt natuurlijk ook gewoon een e-mail sturen naar: info@kunsthandel-gennep.nl

Graag tot ziens in onze Woonkamergalerie.

Kunsthandel Gennep
K.v.K. 12039457
BTW: NL166681507B01