Nieuwsbrief Kunsthandel Gennep maart 2019

Geplaatst op 04-03-2019 14:43 uur

Beste kunstliefhebber,

De gehele maand maart is het Herman Brood maand bij Kunsthandel Gennep! Al is Herman niet meer in ons midden zijn kunst leeft nog steeds voort bij het grote publiek.

De Hollandse kunstenaar Herman Brood werd geboren op 5 november 1946 en was in alles een rasartiest. In zijn muziek, in zijn gedichten en vooral in zijn schilderijen en zeefdrukken. Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van de techniek op een briljante manier wist om te zetten in vorm en kleur.

De grote belangstelling voor zijn werk betekende voor Herman Brood een geweldige stimulans. Net als tijdens zijn optredens met zijn band was de wisselwerking met het publiek een aanmoediging en een bron van inspiratie tegelijk. Brood werkte vol overgave, stort zich met penselen, verf en spuitbussen steeds opnieuw in een hallucinerend avontuur waaruit hij onveranderd als winnaar tevoorschijn kwam. De talloze indrukken en ervaringen die hij in zijn roerige leven verzameld had, vertaalde hij in kunst met een grote k.

Ons aanbod van Herman zijn werken vind u op deze website! Verder geven wij deze maand een leuke korting op uw aankoop en zijn de verzendkosten gratis.

Met vriendelijke groet,

Kunsthandel Gennep

Roland en Linda
 

Afbeelding bij 'Nieuwsbrief Kunsthandel Gennep maart 2019'

terug