Nieuwsbrief Kunsthandel Gennep maart 2018

Geplaatst op 28-02-2018 16:41 uur

Beste kunstliefhebber,

Denkt u ook weleens na het zien van alle kunst "ik zou graag iets geheel naar mijn eigen smaak willen laten maken". Kunsthandel Gennep biedt u die mogelijkheid! Kunstenaar Thijs Heijnen kan in opdracht een kunstwerk naar uw eigen smaak en zijn inspiratie tot een, voor u ideaal, kunstwerk smeden. Dit zal uw woon- c.q. werkomgeving nét een extra stimulans geven, zodat u zich er nóg beter thuis voelt!

Thijs Heijnen (1981) tekent en schildert al zijn hele leven. Zijn oorspronkelijke baan begon als grafisch vormgever waarbij hij zich vooral bezig hield met illustratief werk. Zijn creatieve en unieke werkwijze resulteert in de eigen stijl die sinds 2010 kenmerkend voor hem is.

De thema's die Thijs hanteert zijn vrolijkheid en gezelligheid. 'Ik schilder voornamelijk vrouwen die van het leven genieten. De schilderijen worden overgoten met felle kleuren rechtstreeks uit de fles. Hierdoor ontstaan krachtige beelden met veel expressie.'

Sinds december 2013 is Thijs begonnen als volledig zelfstandig kunstenaar. 'Het is bijzonder om op deze manier te mogen en kunnen werken. Ik had dit vooraf niet durven dromen, dat mijn werk zo gewaardeerd wordt onder de mensen!'

Thijs zijn werken waren in het verleden veelal te zien tijdens verschillende exposities en kunstevenementen. Eind maart 2015 heeft hij zijn eerste eigen expositie opgezet met succes. 'Dat was een leuke ervaring, ik wil in de toekomst vaker in eigen beheer een expositie opzetten.' 26 en 27 september is zijn werk te zien tijdens de ADAF (Annual Dutch Art Fair) in het World Fashion Centre in Amsterdam. Verder is er sinds 2012 een samenwerking tussen Undici keukens (Tilburg) en Thijs. Hier worden in verschillende ruimtes culinaire activiteiten gehouden, waarbij de sfeer wordt benadrukt door beschilderde deuren en de kunst van Thijs.

Voor voorbeelden van kunstwerken die Thijs al in opdracht heeft gemaakt kunt u deze website raadplegen!

Met vriendelijke groet,

Kunsthandel Gennep

Roland en Linda
 

Afbeelding bij 'Nieuwsbrief Kunsthandel Gennep maart 2018'

terug