Nieuw “digitale schilderijen” van Paul Megens

Geplaatst op 19-05-2014 14:36 uur

“Al een jaar of veertien maak ik óók digitale kunst. Vaak tot diep in de nacht en vooral in de donkere maanden van het jaar, als het weer en het licht niet ideaal zijn om te schilderen, op de manier zoals ik het ‘t liefste doe. Mijn stijl is echter duidelijk te herkennen. De mensjes, de dieren, de kleuren, vormen en opbouw. En vaak de onderliggende boodschap. Gebruikte ik tot voor kort de pc hoofdzakelijk om ideeën uit te werken, nu heb ik daar een dimensie aan toegevoegd.

Het weergeven van mijn digitale schilderijen op een stevig kunststof zeildoek; voor binnen én buiten! Voorzien van ringen of een tunnel om op te hangen. Veel, niet alle, designs zijn schaalbaar. Haarscherp, zo groot als een flatgebouw, als het moet. Of juist heel klein. De klant bepaalt de afmeting en pas dan wordt het werk daadwerkelijk geproduceerd. Super voor een kleurrijke, originele aankleding van instellingen, scholen, evenementen of noem het maar op! Ontwerpen naar wens, in mijn stijl, zijn tot op zekere hoogte ook mogelijk.

Voor meer informatie kunt u bellen 0485-51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandel-gennep.nl
 

Afbeelding bij 'Nieuw “digitale schilderijen” van Paul Megens '

terug