Kunsthandel Gennep actie voor muziekfestival

Geplaatst op 21-11-2017 21:07 uur

Kunsthandel Gennep gaat zich ook dit jaar weer inzetten voor de "Stichting welzijn gehandicapten Nederland". Deze stichting is op dit moment bezig met een geweldige landelijke actie voor bewoners van zorginstellingen waaronder ook stichting Dichterbij, een instelling voor lichamelijk en verstandelijk gehandicapten gevestigd in onze regio.

Op dinsdag 21 november 2017 zullen er in Utrecht 12.000 verstandelijk en meervoudig gehandicapten en hun begeleiders, afkomstig uit 185 instellingen voor mensen met een verstandelijke en/of meervoudig handicap in Nederland, een onvergetelijke dag beleven als zij het muziekfestival "Maak de droom waar" kunnen bezoeken.

Deze droom kan alleen dankzij uw hulp worden waargemaakt omdat de stichting afhankelijk is van donateurs en sponsoren. Kunsthandel Gennep heeft er al voor gezorgd dat enkele dromen waar gemaakt kunnen worden en nodigt hierbij alle kunstenaars, galeries en andere ondernemers of particulieren om dit voorbeeld te volgen en een droom waar te maken.

Al voor € 50.00 kunt u een droom waarmaken en iemand de dag van zijn of haar leven bezorgen. Bij een donatie van € 100.00 of meer wordt er voor u een vermelding op de website van de stichting gemaakt dus u ontvangt ook nog wat extra publiciteit maar het belangrijkste is dat u iemand een onvergetelijke dag bezorgt!

Naar onze mening een prima doel vandaar dat Kunsthandel Gennep ook dit jaar weer zijn hulp heeft aangeboden om deze actie tot een groot succes te brengen!

Hoe kunt u aan de actie meedoen en een donatie geven? Heel simpel: neem even contact op met Kunsthandel Gennep 0485-51 95 89 of stuur een mail naar info@kunsthandel-gennep.nl of neem contact op met "Stichting welzijn gehandicapten Nederland". Deze zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 -16.00 uur op telefoonnummer 079-331 87 00.

Wij hopen dat velen bewoners dankzij uw donatie de reis naar Utrecht kunnen maken en een droom werkelijkheid wordt! Alvast vriendelijk dank voor uw hulp want waar zouden de gehandicapten zijn zonder hulpverleners in welke vorm dan ook en zonder u steun?

 

Afbeelding bij 'Kunsthandel Gennep actie voor muziekfestival '

terug